Kattints ide

szincsik1.gif 62 byte
Társoldal: TeleWEBKözponti RegisztrációTársoldal: LinkekTársoldal: BannercsereTársoldal: MesterTÁRTelePass
szincsik2.gif 157 byte
Összes hirdetés
256
Mai hirdetés
1
Tegnapi hirdetés
6
Lejáró hirdetés
1
Összes hirdetés
Hirdetés feladásHirdetéseimKeresôBejelentkezésRegisztrációSegítségKapcsolat

Használati útmutató

Néhány egyszerű kis segítség az ingyenes APROHIRdető használatához.

Mai, Tegnapi hirdetések

Itt értelemszerűen a mai napon illetve az előző napon feladott hirdetések kerülnek megjelenítésre. Ebben a rovatban az összes ma vagy tegnap feladott hirdetés szerepel.

Licitek megtekintése

Ezt a menüpontot a licitált hirdetés feladója a hirdetésére érkezett ajánlatok és információk megtekintésére tudja használni.

Regisztráció

Miért jó regisztrált felhasználónak lenni ?
- egyszerűbb a hirdetésfeladás folyamata, mert nem kell a személyes adatokat minden egyes hirdetésnél kitölteni, nem kell minden hirdetés után az e-mailben küldött linkre kattintani
- bármikor szerkesztheti/módosíthatja/törölheti hirdetéseit
- hirdetéséhez több képet is feltölthet
- megjelenési statisztikákhoz juthat
- naponta egyszer ingyenesen előresorolhatja, megújíthatja hirdetéseit
- a későbbiekben az új szolgáltatásokat is könnyebben tudod igénybe venni

Belépés

Amennyiben intelligens böngészőt használsz és az emlékező opció nincs kikapcsolva úgy nem szükséges a belépés, ha a főoldalon az általad megadott felhasználó név megjelenik.

Hirdetéseim

Itt egy már feladott hirdetés szerkesztésére illetve törlésére nyílik lehetőség. A szerkesztés csak regisztrált felhasználóknak érhető el.

Hirdetésfeladás

A hirdetésfeladás gombra kattintással kezdeményezhető. A hirdetés feladásához a kérdőív értelemszerű kitöltése és a csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges, a hirdetés megjelenése érdekében.

*Név : mező kitöltésénél nem kötelező a valódi nevedet megadni, de mindenképpen komolyabbá teszi a hirdetést egy legalább valósnak látszó név.

*E-mail : mező kitöltésénél ügyelni kell arra, hogy egy létező e-mail címet adjál meg, amire az érkező leveleket bármikor olvasni tudod, mert a hirdetésfeladás során egy értesítést kapsz arra a címre és onnan tudod a hirdetésedet megjeleníteni az ApróHir.hu rendszerébe.

*E-mail újra : Ez a mező a sok hibásan beírt e-mail cím miatt került bele a hirdetésfeladó oldalra. Semmi mást nem kell vele tenni, mint megadni az e-mail címet mégegyszer.

E-mail titkosítás : Ha ezt bejelölöd, akkor az e-mail cím nem jelenik meg az ApróHir.hu rendszerében nyílvánosan, hanem csak egy kapcsolatfelvételi oldalon keresztül tudnak üzenni. Ez nagyon hasznos lehet, mert a spam küldő-gyűjtő robotok nem tudják az e-mail címedet begyújteni.

Telefon : mező kitöltése nem kötelező, de sokan a személyes kapcsolatfelvételt előnyben részesítik, ezért hirdetésed hamarabb célba juthat.

WEB : mező kitöltése szintén nem kötelező, de ha rendelkezel saját web oldallal vagy úgy gondolod, hogy hirdetésed tartalmával kapcsolatban hasznos információt talál az érdeklődő az interneten akkor annak címét is itt adhatod meg.
Fontos ! ! ! a "http://" elôtagot rendszerünk automatikusan a cím elé teszi, ezért ennek külön megadása nem szükséges, csak hibát okozna és akkor mit sem ér az egész. Viszont csak egyenesen a weboldalra mutató linket fogadunk el, átirányításos link nem helyezhető el.

*Körzet : mező kitöltése szükséges, hogy az olvasó könnyedén eltudja dönteni, hogy a hirdetett tétel neki elérhető közelségben van-e, pl. nem biztos, hogy egy miskolci olvasó el fog utazni Zala megyébe egy hirdetés miatt.

!!! Választani kell !!! felirat mezőben a felirat utáni kis lefelé mutató nyílra kattintva a sor elején található kérdésre válasszuk ki a számunkra megfelelőt.

*Rovat : mező kiválasztásánál célszerű a hirdetés tartalmának megfelelő rovatot kiválasztani.

Hirdetés cím : mezőben max. 60 karaktert (betűket, számokat és írásjeleket) írhatunk. A címe tárgya stb. Itt röviden, tömören megadható, hogy miről is szól a hirdetés.

*Szöveg : mezőben max. 2000 karaktert (betűket, számokat és írásjeleket) írhatunk. A hirdetés szövegét célszerűen a hirdetett tárgy megnevezésével kezdjük, hogy az érdeklődők egyből el tudják dönteni, hogy pont a Te hirdetésedet keresik.
Fontos ! Néhányan nyavalyognak, hogy a webcímekbe szóköz kerül a feladott hirdetésekben. A szöveg mező nem arra való, hogy webcímeket tegyünk bele. A webcímeknek külön mezője van, tessék azt használni.

Kereső szavak : mezőben max. 60 karaktert (betűket, számokat és írásjeleket) írhatunk. Ide adhatod meg azokat a kulcsszavakat amik leginkább jellemzőek a hirdetésedre, így a keresők sokkal hatékonyabban találhatják meg hirdetésedet. Ha nem adsz meg semmit akkor a hirdetés címe kerül ide.

Ár : kitöltése nem kötelező, de az érdeklődők sokkal könnyebben el tudják dönteni, hogy érdekli őket a hirdetésben szereplő tétel vagy sem. (Statisztikák szerint az ármegjelöléssel feladott hirdetések hamarabb jutnak célba). Az ár rovat mögött a fizetőeszköz megjelölése szerepel. Ezt értelemszerűen válasszuk ki.

*Lejár : mezőben a hirdetés időtartamát lehet megadni. Nem feltétlenül szükséges a leghoszabb időtartamot választani, mert ha hirdetésed rövid időn belül aktualítását vesztette akkor már feleslegesen még hosszú időn keresztül érdeklődhetnek hirdetésedre.

*Alku/licit : mezőnek több választási lehetősége van. Talán mindjárt a legegyszerűbbel kezdem:
- nem kérem ebben az esetben semmilyen ezzel kapcsolatos információ nem jelenik meg a hirdetési mezőben.
- alkudni lehet/nem lehet feliratok értelemszerűen az olvasót informálják arról, hogy az általunk megadott ártól hajlandók vagyunk eltérni vagy sem.
- nyilvános licit kiválasztásakor az érdeklődőknek felajánlod a lehetőséget, hogy hirdetésedre különböző árajánlatokat tegyenek
- zárt licit csak annyiban különbözik a nyílt licitálástól, hogy az ajánlattevők nem láthatják a mások által tett árajánlatokat és így nem befolyásolja az őket. Célszerű lehet használni pl. egy versenytárgyalásnál.

*Utánvétel : értelemszerűen tájékoztatja az érdeklődőket, a benne található szövegek szerint. Szükség esetén ki is lehet kapcsolni a nem kérem sor kiválasztásával. Pl. nem célszerű egy szolgáltatásnál, vagy mondjuk egy ingatlanhirdetésnél benne hagyni az utánvételes tájékoztatást, mókásnak tűnik.

*Csere : értelemszerűen tájékoztatja az érdeklődőket, a benne található szövegek szerint.

Kép feltöltés : értelemszerűen hirdetésünkhöz képet is feltölthetünk.

Háttérszín vagy háttérminta : választási lehetőség egy kicsit színesebbé teszi a hirdetőt, így talán nem lesz olyan mintha egy újságpapíron bújnák az érdeklődők a hirdetéseket, de természetesen a választás nem kötelező. Amennyiben az érdeklődőkben tetszést vált ki, akkor bővül a minták száma.

Vélemény, javaslat, ötlet : Ezt a mezőt akkor lehet kitölteni, ha valamilyen a nevében is jelzett dolog jut eszedbe. Teljesen felesleges ide is bemásolni a hirdetés szövegét, mert ettől nem fogják előbb megtalálni. Az ide írt információkat eltároljuk és fejlesztéseknél felhasználjuk. Kitöltése nem kötelező.

ApróHir.hu
Keresés :

Partnerek:

szincsik1.gif 62 byte
TeleWEBRegisztrációLinkekBannercsere  MesterTÁR  TelePass
szincsik2.gif 157 byte
ApróHIRdető v2.0 © Abyss Software

© 2000-2022 TeleWEB.HU - Minden jog fenntartva.

Kattints a hirdetésre
Kattints ide


LINKTAR.HU

Powered by Linux   Powered by Perl