Kattints ide

szincsik1.gif 62 byte
Társoldal: TeleWEBKözponti RegisztrációTársoldal: LinkekTársoldal: BannercsereTársoldal: MesterTÁRTelePass
szincsik2.gif 157 byte
Összes hirdetés
324
Mai hirdetés
0
Tegnapi hirdetés
0
Lejáró hirdetés
1
Összes hirdetés
Hirdetés feladásHirdetéseimKeresôBejelentkezésRegisztrációSegítségKapcsolat

K é r d é s e k - V á l a s z o k

Erre az oldalra olyan kérdések kerülnek amiket a felhasználók vagy az érdeklődők tettek fel.

Tartalomjegyzék :

 • Miért nem kerülhet hirdetésem a rendszerbe ?
 • A megjelenő linkek hibásak, szünetek vannak a betűk, ill. a ponthu előtt. Miért ?
 • Nem tudok regisztrálni !? Miért ?
 • Eltűnt egy csomó hirdetésem ! Hova lett ?
 • Azt kapom, hogy "Tiltott név átirányítás miatt" Miért ?
 • Nem jelenik meg az email címem a hirdetésben. Miért ?
 • -= HOPPÁ =-   Miért lettem tiltva a rendszerből ?


 • Miért nem kerülhet hirdetésem a rendszerbe ?

  Mert nem fogadunk el olyan apróhirdetéseket amelyek apróhirdetésekkel foglalkozó vagy az üzemeltető érdekeivel ütköző weboldalakat hirdetnek.

  Ezeknek a hirdetéseknek oldalunk jobb oldalán kiemelt formában tudunk lehetőséget és helyet biztosítani. Erről bővebben tájékozódhat az ott megjelenő "Az Ön hirdetésének helye" feliratra kattintva.

  Amennyiben Ön mégis elutasítást tapasztal és nem apróhirdetéses vagy az üzemeltető érdekeivel ütköző weboldalt kíván hirdetni, úgy kérem keressen minket, hogy segíthessünk megoldani a problémát.  A megjelenő linkek hibásak, szünetek vannak a betűk, ill. a ponthu előtt. Miért ?

  A hirdetések szövegében link elhelyezésére nincs lehetőség. Így megjelenő linkek sincsenek a szövegben amik hibásak lehetnének.
  Erre a célra van egy külön rovat aminek a neve hiretésfeladásnál "web cím", míg a megjelenítésnél "Megnézem a weboldalt". Tehát ha a hirdetése egy linket is tartalmaz akkor azt tegye a megfelelő rovatba külön, mert csak ott fog megfelelően működni.  Nem tudok regisztrálni !? Miért ?

  Ez a kérdés kb. olyan mintha azt mondaná "Nem indul be az autóm. Miért ?" Ennek nagyon sok oka lehet, éppen úgy mint a regisztráció sikertelenségének is. Szóval ebben az esetben pontosan írja meg a fenti e-mail elérhetőségen, hogy mit tapasztal, milyen válasz üzeneteket kap a regisztráció közben, mert csak ezek pontos ismeretében tudunk segíteni.  Eltűnt egy csomó hirdetésem ! Hova lett ?

  Nagyon könnyen elképzelhető, hogy ki lett törölve a rendszerből. Semmi értelme nem volt, hogy egy-egy feladó ugyanazon hirdetését 20-30-40-50 példányban jelentesse meg. Az ilyen többszörösen feladott hirdetéseket a jövőben is törölni fogjuk, és ha a hirdető személye rendszeresen ellát minket ilyen válogtás/törlés munkával úgy azt a hirdetőt kizárjuk a további hirdetés feladásból.  Azt kapom, hogy "Tiltott név átirányítás miatt" Miért ?

  Rendszerünkben kizárólag valós, pontosan odamutató webcímeket tudunk megjeleníteni. Tehát átírányítást használó webcímek nem adhatók meg.

  Ez a szabály főként azok miatt keletkezett akik rendszeresen többször kicsit átfogalmazott, de ugyanazon értelmű hirdetést adtak fel. Mivel elláttak minket folyamatos válogtás/törlés munkával így ez lett a jutalom.  Nem jelenik meg az email címem a hirdetésben. Miért ?

  Rendszerünkben email címeket csak az erre szolgáló mezőben lehet megadni. Azért van. A hirdetés szövege nem tartalmazhat email címet.  -= HOPPÁ =-   Miért lettem tiltva a rendszerből ?

  Akik rendszeresen és többször kicsit átfogalmazott, de ugyanazon értelmű vagy nem megfelelő tartalmú hirdetést adnak fel ki lettek tiltva és a jövőben is ki lesznek tiltva a rendszerből.
  Ez a jutalom amiért ellátnak minket folyamatosan válogtás/törlés munkával.  AproHIR.hu

  Keresés :

  Partnerek:

  szincsik1.gif 62 byte
  TeleWEBRegisztrációLinkekBannercsere MesterTÁR TelePass
  szincsik2.gif 157 byte
  ApróHIRdető v2.0 © Abyss Software

  © 2000-2024 TeleWEB.HU - Minden jog fenntartva.

  Kattints a hirdetésre
  Kattints ide


  LINKTAR.HU

  Powered by Linux   Powered by Perl